Wil jij ook laten zien dat je trots bent om mama te zijn

Stylish en symbolisch
De sieradenlijn van Proud MaMa® bestaat uit stylish vormgegeven kettingen met een symbolische betekenis. Proud MaMa® is tijdloos en heeft een luxe, trendy uitstraling. Alle sieraden zijn voorzien van een symbo-
lisch Proud MaMa® logo. Zo laat je zien dat je een
hippe én trotse mama bent.

De collectie 
Trotse bijna Mama’s
Bestaat uit een grote collectie babybellen in verschillende stijlen, kleuren en samenstellingen. [Muziek belletje, voor tijdens je zwangerschap] De reguliere Proud MaMa®-collectie bestaat op dit moment uit de: MaMa Coin, Agaat geode, Love is in the heart, Armbanden, Sleutelhangers en de Koesterkoffer. [De gehele collectie is zeer geschikt om als cadeau te geven]

Over de ontwerpster
Rowena Visser-van Nistelrooij heeft jarenlange ervaring als sieradenontwerpster. Toen zij moeder werd bedacht ze de sieraden- en accessoirelijn Proud MaMa®. Met haar ontwerpen voor trotse moeders en zwangere vrouwen bedient Visser vele klanten in binnen- en buitenland.

MVO
Proud MaMa® werkt uitsluitend samen met fabrikanten die MVO gecertificeerd zijn. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij selecteren onze fabrikanten op basis van 18+ medewerkers, toetsen leveranciers door middel van diverse checklists/certificering en nemen zo onze verantwoordelijkheid met betrekking tot het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Merk recht
Proud MaMa® is officieel ingeschreven in het merkenregister EUIPO. Het merk Proud MaMa® is geldig in alle landen van de Europese Unie. De inschrijving van Proud MaMa® is gepubliceerd in het merkenbulletin van de EU.