PM Steel collection

Het moederschap is een bijzondere rol om trots op te zijn. En dat kun je prima laten zien met de nieuwe Proud MaMa Steel Collection.

Tijdloos, stijlvol en gesierd door eenvoud, zo zou je deze Proud MaMa Steel collection het beste kunnen omschrijven. Deze collectie bestaat uit prachtige kettingen met hanger, fijne en elegante armbanden en bijpassende oorstekers. De gehele collectie is zowel in zilver als roze kleur verkrijgbaar. De Steel Collection verkleurd niet én heeft weinig onderhoud nodig en is daarom uitermate geschikt om dagelijks te dragen.

Hangers
Ronde hanger, met bijpassende ketting, voorzien van het de tekst Proud MaMa en ingelegd met een marmerlook steentje.
Hanger in de vorm van een baby in foetushouding, met bijpassende ketting. De ketting heeft een afmeting van 45cm + verlengstukje 50cm.

Armbanden
De armbanden in Steel collectie zijn verkrijgbaar in drie varianten, met veertje, hartje of het infinity logo. De armbanden hebben een lengte van 16cm + verlengstukje 19.5cm.

Oorstekers
Deze mooie ronde oorstekers zijn voorzien van het Proud MaMa logo. Deze oorstekers hebben een doorsnede van 6mm.

Proud MaMa is een merk dat vooral bekend staat om zijn zwangerschapskettingen en bola’s. Deze Steel Collection is een mooie aanvulling op het assortiment waarmee je ook na de zwangerschap kunt laten zien hoe trots je bent op het moederschap. Bekijk ze hier!