Stylish en symbolisch

De sieradenlijn van Proud MaMa® bestaat uit stylish vormgegeven kettingen met een symbolische betekenis. Proud MaMa® is tijdloos en heeft een luxe, trendy uitstraling. Alle sieraden zijn voorzien van een symbolisch Proud MaMa® logo. Zo laat je zien dat je een hippe én trotse mama bent.

De collectie Trotse bijna Mama’s

Bestaat uit een grote collectie bola,s [babybellen] in verschillende stijlen, kleuren en samenstellingen. [Bola,s voor tijdens je zwangerschap] De reguliere Proud MaMa®-collectie bestaat op dit moment uit de: Bola,s / Babybellen, Armbanden en Steel collection (de gehele collectie is zeer geschikt om als cadeau te geven).

Over de ontwerpster

Rowena Visser-van Nistelrooij heeft jarenlange ervaring als sieradenontwerpster. Toen zij moeder werd bedacht ze de sieraden- en accessoirelijn Proud MaMa®. Met haar ontwerpen voor trotse moeders en zwangere vrouwen bedient Visser vele klanten in binnen- en buitenland. Lees hier de blog: Hoe het allemaal begon…

MVO

Proud MaMa® werkt uitsluitend samen met fabrikanten die MVO gecertificeerd zijn. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij selecteren onze fabrikanten op basis van 18+ medewerkers, toetsen leveranciers door middel van diverse checklists/certificering en nemen zo onze verantwoordelijkheid met betrekking tot het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Merk recht

Proud MaMa® is officieel ingeschreven in het merkenregister EUIPO. Het merk Proud MaMa® is geldig in alle landen van de Europese Unie. De inschrijving van Proud MaMa® is gepubliceerd in het merkenbulletin van de EU.