Onderhoud

Proud MaMa® maakt gebruik van verzilverde metalen, kristallen en glaskralen. Deze kunnen niet tegen zeep, parfum, chemische en andere bijtende middelen. Dit kan de glans ervan aantasten. Doe pas je Proud MaMa® sieraden aan nadat je je make-up en parfum hebt aangebracht en draag ze niet tijdens het sporten, baden, zwemmen en douchen.

Verkleuren van het sieraad

Al de sieraden van Proud MaMa vallen onder de categorie “Bijoux” bijoux is een verzamelnaam voor sieraden vervaardigd uit onedele metalen en materialen bijv messing, brons, koper en andere soortgelijke metalen. Alle Proud MaMa® sieraden zijn verzilverd, dit betekent dat deze door middel van licht, warmte en zuurstof kunnen verkleuren. Houd er bij aankoop rekening mee dat het sieraad na verloop van tijd kan gaan verkleuren. Ook door huidzuren en vetten kan het sieraad van kleur veranderen. [dit is per persoon verschillend, heb je een hoge zuurgraad dan verkleuren je sieraden sneller]

Nikkel/lood

De gebruikte metalen onderdelen zijn nikkel en loodvrij. En voldoet aan de Europese REACH richtlijnen.

Bola / Babybel

Het dragen van een bola, zoals de officiële naam van de babybel luidt, is een oude Mexicaanse traditie. Volgens de overlevering zou de bel de moeder en het ongeboren kindje geluk, gezondheid en voorspoed brengen en hen beschermen tegen gevaar en ziekte. Het magische en rustgevende geluid zou sowieso bijdragen aan een ontspannen zwangerschap en een voorspoedige bevalling.

Wanneer is de bola / babybel hoorbaar

Vanaf ongeveer twintig weken zal het ongeboren kindje het getinkel van het belletje [lichtjes] kunnen horen.

Is de bola / babybel veilig

Wij van Proud MaMa® hebben navraag gedaan bij SOV [samenwerkende opleiding verloskunde] http://www.verloskundige.info/ zij konden ons vertellen dat de bola of Babybel zoals wij hem noemen 100% veilig is voor het ongeboren kindje. Als argument hadden ze dan ook, “het geluid wat het ongeboren kind het meest en duidelijkste hoort is moeders hart als het ongeboren kindje met zijn hoofd naar geluid zou gaan liggen worden alle kinderen in een stuit geboren”.

Ruilen/retouren

Dit kan alleen in de winkel waar het Proud MaMa® sieraad is gekocht. Vraag bij de desbetreffende winkel voor meer info, dit geldt ook voor webshops.
[alleen mogelijk met aankoopbon]

Garantie

Om aanspraak te maken op deze garantie, dien je de verkoper [winkel waar het sieraad is gekocht] het aankoopbewijs te tonen samen met het betreffende sieraad. De verkoper zal dan de nodige maatregelen nemen om dit verder voor je te regelen.

Hiervoor dienen de volgende voorwaardes: de klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:
* breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is]
* beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
* onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
* normale slijtage en/of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing;
* Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
* Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
* Het product niet is gerepareerd door derden;

Garantie is 6 maanden geldig en alleen mogelijk met aankoopbon

Waarschuwing

Een Proud MaMa® sieraad is niet geschikt voor kleine kinderen vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren.

Vragen?

Je kunt ons een e-mail sturen via info@proudmama.nl [of vul bij “contact” het formulier in] Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie te geven.